De voeten.

Voetzorg ZuidlarenUw voeten bestaan uit tientallen botjes, gewrichtjes, spieren en banden die elke dag behoorlijk belast worden. Toch wordt de zorg voor de voeten vaak vergeten terwijl de voeten een beetje extra aandacht en zorg goed kunnen gebruiken. Natuurlijk zorgt u zelf al voor goede hygiëne en passend schoeisel. 

Ondanks dat kunt u toch last krijgen van klachten zoals overmatige eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels of kloven. Het kan natuurlijk ook zijn dat u uw voeten gewoon eens wilt verwennen. 

In alle gevallen kan ik u, door regelmatig een bezoek te brengen aan Voetzorg Zuidlaren, uw voeten de zorg en aandacht geven die zij nodig hebben!

Preventieve voetzorg door een professional is beslist geen overbodige luxe.

De medische pedicure.

Tot de werkzaamheden van een medisch pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Ze kan alle probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Ze screent de risicovoeten.

Ze heeft alle onderdelen van het ondernemerschap in de opleiding gehad. Ze kent alle technieken zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en gel- en acrylnagels zetten. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot haar taak.

Hoewel de voeten het verst van ons af staan, hebben ze één van de meest belangrijke functies te vervullen. Namelijk ons te dragen.

De voeten krijgen lang niet altijd de aandacht die ze verdienen. Dat is eigenlijk heel jammer want het zijn belangrijke onderdelen van ons lichaam.

Ze leggen dagelijks heel wat meters af, wel zo'n drie kilometer gemiddeld. Dat dag in dag uit, zonder dagen dat we ze even "lekker laten onspannen".

U wilt meer weten?

Dan kunt u ons rechtstreeks bellen voor informatie over behandelingen.

Nu bellen